Немиринецька
 
загальноосвітня  школа 
І-ІІІ ступенів
Старокостянтинівської районноїради
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 114
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2012 » Грудень » 3 » Проведення тижня початкової школи
01:00
Проведення тижня початкової школи
Тиждень початкової школи розпочався з урочистої лінійки і оголошення плану роботи. В цей же день відбулася виставка саморобок «Таланти наших учнів», організована Бондарчук Наталією Анатолівною, на якій були представлені кращі роботи учнів початкової ланки .
23 жовтня було оголошено днем української мови. Котик Валентина Василівна провела в 1 класі свято українського фолькльору «Киценько-Мурличенько», на якому першокласники виконували колисанки, забавлянки, дражнилки та мирилки. Цікаво було почути колискові пісні у виконанні Костюк Віталіни та Фоміної Тетяни.
А в 3 класі на усному журналі «Народні символи України» Рапун Олена Володимирівна ознайомила учнів із відомостями про народні символи України. Діти поповнили знання про традицію застосування рушника. Також подорожували сторінками: «Хліб у вашому домі», «Обереги», «Дівочі віночки». Шпраєр Єлизавета та Бондарук Ольга виконали пісню «Чорнобривці».
В день математики (24 жовтня) Жмурко Олеся Володимирівна провела в 2 класі «Годину цікавої математики», де найкращі математичні здібності показали Андрійчук Богдан, Рибак Руслан, Ковальчук Іван. А в «Математичному КВК» в 3 класі (вчитель Рапун О. В.) найбільш ерудованими виявилась Шпраєр Єлизавета.
25 жовтня – день мистецтв. Бондарчук Наталія Анатоліівна організувала виставку малюнків «Світ очима дітей».Діти змогли побачити свої роботи. Але найбільше вразили роботи учнів Андрійчука Богдана, Белозьорової Марії, Остапця Станіслава, Бондарук Ольга.
Учні 2 класу здійснили мадрівку сторінками історії української пісні на виховному заході «Пісня – душа народу». Діти прослухали різні жанри української пісні, а Белозьорова Марія порадувала усіх своїм чарівним голосочком під час виконання колискової.
26 жовтня під час проведення дня здоров’я учні початкової школи відвідали фізкультурно-художнє свято у 1 класі. Найактивнішими учасниками свята були всі першокласники. Вони підготували вірші про спорт, інсценузували веселу зарядку для звірят. Лікар Айболить, який був присутній на святі, перевірив стан готовності учнів до веселих змагань і дозволив усім показати свою спритність, рухливість та витривалість
Закінчився тиждень початкової школи урочистим святом «Фабрика зірок», на якому були підведені підсумки і відзначені найкращі учні.

Голова МО вчителів початкових класів Жмурко О. В.
Переглядів: 1390 | Додав: nik_xmm | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Друзі сайту
Шкільний сайт створений і підтримується
 вчителем фізики Харчуном Миколою Миколайовичем 

e-mail: nik_xmm@mail.ru
 Copyright MyCorp © 2024